Cum slăbeşte Bittman 12 kilograme fără regim

Solistul trupei "Holograf" a apelat la serviciile unui antrenor de fitness personal pentru a scăpa de kilogramele în plus, pentru că nu poate ţine un regim alimentar.

282 afișări
Imaginea articolului Cum slăbeşte Bittman 12 kilograme fără regim

Cum slăbeşte Bittman 12 kilograme fără regim (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Dan Bittman, solistul trupei "Holograf", se află în plin proces de slăbire. "De o lună de zile merg la sală, de trei ori pe săptămână şi fac exerciţii timp de o oră jumătate. Am un antrenor personal, care mă pune să fac un fel de exerciţii pe care le făceam în curtea şcolii, numai că totul se petrece într-un ritm alert", mărturiseşte pentru Gândul artistul.

El spune că rezultatele nu se observă încă, şi asta pentru că nu ţine şi regim alimentar. "În prezent, am în jur de 92 de kilograme şi trebuie să slăbesc 10-12 kilograme. Momentan, efectul exerciţiilor fizice nu se observă şi asta pentru că nu ţin regim alimentar. Sunt conştient că dieta are un rol esenţial în lupta împotriva kilogramelor în plus", mai spune Dan Bittman.

Citeşte mai departe despre cum slăbeşte Dan Bittman pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici