De ce a renunţat Dragoş Bucurenci la cafea în favoarea ceaiului verde

Cofeina oferă organismului energie pentru două-trei ore, în timp ce teina dintr-un ceai are efect timp de opt ore, susţin nutriţioniştii.

112 afișări
Imaginea articolului De ce a renunţat Dragoş Bucurenci la cafea în favoarea ceaiului verde

De ce a renunţat Dragoş Bucurenci la cafea în favoarea ceaiului verde

Dragoş Bucurenci, directorul Asociaţiei MaiMult­Verde, se declară un mare amator de ceai verde, precizând că a renunţat la cafea în favoarea acestui ceai. "Ceaiul verde este o băutură foarte rafinată, care oferă nenumărate provocări papilelor gustative. Apoi, este un foarte bun înlocuitor al cafelei. Îmi ţine atenţia trează, fără să mă agite, îmi permite să lucrez la ore târzii, dar mă şi lasă să dorm la urmă fără probleme", a declarat pentru gândul Bucurenci. El a precizat că preferă să îşi prepare singur ceaiul în loc să îl cumpere din comerţ, mai ales că a descoperit cum să-l infuzeze corect, pentru a evita acel gust amărui, specific ceaiului verde.

Citeşte mai multe despre ceaiul verde pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici