Dieta Hollywood te scapă rapid de kilograme. Pregăteşte-ţi corpul pentru primăvară

Vrei să arăţi ca starurile de la Hollywood? Îţi recomandăm dieta lor preferată de primăvară. Aceasta se bazează timp de o săptămână în totalitate pe fructe, iar efectele sunt multiple: scapi de acele câteva kilograme în plus, îţi detoxifici organismul şi îţi faci plinul de vitamine.

401 afișări
Imaginea articolului Dieta Hollywood te scapă rapid de kilograme. Pregăteşte-ţi corpul pentru primăvară

Dieta Hollywood te scapă rapid de kilograme. Pregăteşte-ţi corpul pentru primăvară (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

De ce se cheamă Hollywood? Pentru că este dieta preferată a starurilor de la Hollywood pentru a slăbi rapid, mai ales înaintea unui eveniment. Aceasta consistă într-o alimentaţie 100% din fructe (cu excepţia bananelor, care sunt prea dulci) pe o perioadă scurtă - între 7 şi 10 zile.

Printre fructele din această cură, foarte importante sunt:
- ananasul
- papaya
- pepenele verde

Acestea trei au proprietăţi depurative puternice şi stimulează digestia, aşa că trebuie privilegiate în timpul săptămânii de cură. Atenţiă mare însă, nu le consuma unul după altul. Lasă să treacă aproximativ două ore între ele.

Vezi un meniu-tip al curei Hollywood:
Ziua 1: Ananas pe tot parcursul zilei - un fruct la fiecare 2 ore.
Ziua 2: Papaya sau mere la micul dejun, ananas la pranz, mere sau mango seara.

Citeste mai multe despre dieta starurilor de la Hollywood pentru celelalte zile pe www.perfecte.ro.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici