Dieta Mihaelei Bilic: Cum să slăbeşti 3 kilograme în 2 săptămâni

Pentru ca regimul să aibă succes, nutriţionistul recomandă hidratarea adecvată. Astfel, zilnic se vor bea 6 pahare mari de apă, potrivit Gândul.

8615 afișări
Imaginea articolului Dieta Mihaelei Bilic: Cum să slăbeşti 3 kilograme în 2 săptămâni

Dieta Mihaelei Bilic: Cum să slăbeşti 3 kilograme în 2 săptămâni (Imagine: www.gandul.info)

Mihaela Bilic, nutriţionistul vedetelor, a realizat un meniu care promite slăbirea cu până la 3 kilograme în două săptămâni. Pentru ca rezultatele să fie de durată, regimul trebuie ţinut trei luni, iar între cele trei mese principale se vor servi încă două gustări din fructe sau legume. gândul vă spune ce trebuie să conţină regimul doctorului Bilic.

Luni, micul dejun constă într-o cafea, o felie de pâine şi o omletă dintr-un ou şi o felie de şuncă. La prânz, medicul recomandă 200 de grame de muşchi de vită la grătar şi 50 de grame de paste fierte peste care se adaugă o lingură de ulei de măsline. Cina ar trebui să conţină 100 de grame de somon afumat cu o salată de crudităţi, fără maioneză.

Marţi, la micul dejun vom consuma o cafea, un ou fiert, 150 de mililitri de iaurt natural şi o felie de pâine. Dr. Bilic recomandă ca masa de prânz să fie alcătuită dintr-o jumătate de piept de pui la grătar cu patru, cinci linguri de fasole verde fiartă peste care se adaugă un cub de 10 grame de unt. Sea­ra se mănâncă 200 de grame de ficăţei de pui la grătar cu patru linguri de orez fiert şi o salată de varză.

Citeşte mai multe despre dieta Mihaelei Bilic pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici