Elixirul vieţii, descoperit de experţii NASA: Un supliment alimentar care prelungeşte viaţa

Savanţii americani au creat o linie de suplimente alimentare - după cercetări realizate împreună cu experţii de la NASA -, care au capacitatea de a proteja şi de a prelungi viaţa.

5514 afișări
Imaginea articolului Elixirul vieţii, descoperit de experţii NASA: Un supliment alimentar care prelungeşte viaţa

Elixirul vieţii, descoperit de experţii NASA: Un supliment alimentar care prelungeşte viaţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cercetătorii de la NASA şi Johnson Space Centre (JSC) au lucrat împreună pentru a crea formula nutriţională AmeriSciences AS10, despre care afirmă că are capacitatea de a prelungi viaţa, atunci când organismul este supus unor factori de stres, precum radiaţia, informează femalefirst.co.uk.

AmeriSciences AS10 este un antioxidant puternic în formă lichidă şi cu efect de anti-îmbătrânire, alcătuit exclusiv din ingrediente obţinute din fructe şi legume.

Acest produs face parte dintr-o gamă mai largă de suplimente nutriţionale, precum multivitaminele AS 10 Life, obţinute tot în urma colaborării cu NASA şi JSC.

În cadrul unui studiu separat, care a analizat beneficiile asupra sănătăţii celulare, cercetătorii au utilizat tehnologia facială VISIA şi au observat astfel la nivelul pielii o reducere vizibilă a petelor cauzate de vârstă, a vătămărilor tegumentului produse de razele ultraviolete, a petelor de roşeaţă şi a pistruilor, în aproximativ două luni de la începerea administrării noului produs.

AmeriSciences AS10 are o formulă specială cu un grad de disoluţie de 95% - ceea ce înseamnă că 95% din vitaminele, mineralele şi fitonutrimentele din aceste suplimente sunt absorbite de organism, spre deosebire de actualele suplimente din comerţ, care au o rată cuprinsă între 25% şi 50%.

Produsul AmeriSciences AS10 asigură o "plasă de siguranţă" de vitamine şi minerale esenţiale pentru menţinerea sănătăţii optime şi respectă una dintre recomandările guvernului american pentru populaţie - aceea de a mânca cinci porţii de fructe şi legume proaspete în fiecare zi.

Produsul este îmbuteliat într-un ambalaj care seamănă cu o sticlă de vin şi se adresează tuturor acelor persoane care se simt obosite şi epuizate din cauza unui stil de viaţă neechilibrat şi a unor carenţe nutriţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici