FACEBOOK: Ce spune despre utilizator fotografia de profil

Un nou studiu dezvăluie cu spune poza de profil de pe Facebook despre utilizator. Ce înseamnă dacă ai la profil o fotografie cu un obiect, animal de companie sau orice altceva în afară de chipul tău.

1015 afișări
Imaginea articolului FACEBOOK: Ce spune despre utilizator fotografia de profil

FACEBOOK: Ce spune despre utilizator fotografia de profil (Imagine: Arhvia Mediafax Foto)

Cercetarea, realizată de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Pennsylvania, arată că dacă pozezi în ipostaze amuzante eşti o persoană deschisă la noi experienţe, în timp ce dacă fotografia ta de profil este una profesională, acest lucru relevă faptul că eşti un om onest.

În cazul extroverţilor sunt şanse mari ca ei să îşi pună la profil o fotografie colorată, care să îi facă să pară mai tineri. De cealaltă parte, persoanele prietenoase afişează poze în care zâmbesc sau apar alături de prieteni. 

Citeşte continuarea pe Gândul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici