Gândul: „Capcana“ din iaurtul cu fructe

Medicii nutriţionişti atenţionează părinţii care obişnuiesc să le cumpere copiilor iaurt cu fructe că acest produs nu este atât de sănătos pe cât pare, informează cotidianul Gândul.

21 afișări
Imaginea articolului Gândul: „Capcana“ din iaurtul cu fructe

Gândul: „Capcana“ din iaurtul cu fructe (Imagine: gandul.info)

„Este o combinaţie de iaurt, zahăr şi fructe. Astfel, acest aliment devine, practic, o îngheţată”, subliniază dr. Mihaela Bilic, nutriţionist. 

Specialistul spune că o porţie mică de iaurt cu fructe – 150 de grame - ajunge la aproape 100 de calorii şi în nici un caz nu recomandă copiilor un pahar mare cu acest aliment.

Citeşte mai multe despre iaurtul cu fructe pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici