Google oferă noi opţiuni pentru alegerea reclamelor pe care le vezi online

Google a lansat o nouă pagină de unde poţi personaliza reclamele afişate în paginile YouTube, Search şi ale altor servicii Google.

348 afișări
Imaginea articolului Google oferă noi opţiuni pentru alegerea reclamelor pe care le vezi online

Google oferă noi opţiuni pentru alegerea reclamelor pe care le vezi online

Venind în completarea paginii My Activity, unde poţi vedea istoricul activităţii tale folosind diferite produse şi servicii ale companiei, precum Google Search sau YouTube, secţiunea Ads Settings te ajută să alegi ariile de interes pentru care eşti dispus să vezi mai multe reclame, informează Go4it.

Ideea de bază este că reclamele respective sunt afişate oricum în paginile pe care le vizitezi, dar ar putea fi în interesul tău ca măcar să ai parte de reclame pe subiecte de care poate chiar eşti interesat.

Citeşte continuarea articolului în Go4it.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici