Iată cum ar trebui să mâncaţi pentru a fi sănătoşi!

Ce ar trebui să consumăm zilnic pentru o sănătate ca la carte? Peşte, cel puţin de 2 ori pe săptămână şi nu uitaţi să fiţi riguroşi în ceea ce priveşte prospeţimea lui. În funcţie de modul de pregătire, un peşte are un conţinut variabil în grăsimi.

47 afișări
Imaginea articolului Iată cum ar trebui să mâncaţi pentru a fi sănătoşi!

Iată cum ar trebui să mâncaţi pentru a fi sănătoşi! (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Pentru a beneficia la maximum de acizii săi graşi esenţiali, nimic nu este mai bun decât un peşte pregătit în folie. Carne: da, dar nu prea multă! - carnea este o excelentă sursă de proteine, fier şi vitamine (B şi B12), dar şi de... grăsimi.

Citeşte mai multe despre alimentele pe care trebuie să le consumăm ca să fim sănătoşi pe www.csid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici