Lipsa activităţii sexuale poate afecta sănătatea. Cât de frecvent ar trebui să faci sex, în funcţie de vârstă?

  • Nina Cheng explică cât de des ar trebui să faci sex în funcţie de vârstă.
  • Dacă ai 20 de ani, ar trebui să faci sex la fiecare patru zile.
  • Dacă ai 50 de ani, ar trebui să faci sex la 21 de zile.
7955 afișări
Imaginea articolului Lipsa activităţii sexuale poate afecta sănătatea. Cât de frecvent ar trebui să faci sex, în funcţie de vârstă?

Lipsa activităţii sexuale poate afecta sănătatea. Cât de frecvent ar trebui să faci sex, in funcţie de vârstă?

O fi bun sportul pentru sănătate, dar mai bun este sexul. Nina Cheng, o expertă în medicina chineză explică cât de des ar trebui să faci sex în funcţie de vârstă. Cifrele arată cel mai bine atunci când eşti tânăr.

De exemplu, dacă ai 20 de ani, ar trebui să faci sex la fiecare patru zile, în timp ce persoanele de 30 de ani ar trebui să ţintească la fiecare opt zile, iar cele de 50 de ani, la 21 de zile. Şi plăcerea intensă se lasă aşteptată. Pe măsură ce vârsta îţi creşte, timpul dintre orgasme se dublează. Nina Cheng spune că lipsa sexului este la fel de dăunătoare pentru corp precum stresul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici