Lista medicamentelor care afectează „calitatea vieţii sexuale”

Specialiştii susţin că aceste medicamente conţin substanţe care diminuează nivelul hormonilor sexuali din organism, informează Gândul.

240 afișări
Imaginea articolului Lista medicamentelor care afectează „calitatea vieţii sexuale”

Lista medicamentelor care afectează „calitatea vieţii sexuale” (Imagine: Mediafax Foto)

Bărbaţii care iau analgezice prezintă un risc cu 38% mai mare de a suferi de disfunţii erectile, este concluzia unui studiu publicat în Journal of Urology.

Oamenii de ştiinţă americani susţin că cele mai comune analgezice, precum aspirina şi pastilele care au în compoziţia lor substanţa activă ibuprofen sau acetaminofen, influenţează în mod negativ potenţa bărbaţilor, informează Reuters.

Rezultatele de laborator au arătat că astfel de pastile, care au scopul de a diminua intesitatea durerii, conţin substanţe care duc la scăderea numărului de hormoni sexuali masculini.

Citeşte mai multe despre lista medicamentelor care afectează "calitatea vieţii sexuale" pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici