O nouă teorie - acelaşi Triunghi al Bermudelor: Piramida de cristal a reapărut - FOTO

O nouă teorie stranie sugerează că piramida de cristal din adâncul Triunghiului Bermudelor, cea care a provocat toate dispariţiile avioanelor şi a vaselor din această zonă, a reapărut.

9282 afișări
Imaginea articolului O nouă teorie - acelaşi Triunghi al Bermudelor: Piramida de cristal a reapărut - FOTO

O nouă teorie - acelaşi Triunghi al Bermudelor: Piramida de cristal a reapărut - FOTO

Potrivit teoriei, ,,cercetătorii'' au descoperit misterioasa structură în 2012 cu ajutorul ,,tehnologiei necunoscute de ştiinţa modernă''. Conspiraţioniştii consideră că piramida a provocat dispariţia avioanelor şi a vaselor din zona Triunghiului Bermudelor, scrie Descoperă.

Rapoartele publicate online în 2012 au sugerat că o cercetătoare numită Dr. Meyer Verlag a descoperit o piramidă de cristal care avea ,,de trei ori mărimea piramidei din Giza''.

Conform site-ului Before It's News, ,,Dr. Verlag crede că investigaţiile viitoare vor putea dezvălui mai multe informaţii despre misterioasele dispariţii din Triunghiul Bermudelor''. În raport, este susţinut faptul că Dr. Verlag şi-a prezentat descoperirile în cadrul unei conferinţe de presă din Bahamas, unde aceasta a dezvăluit coordonatele exacte ale zonei în care se află piramida.

În ciuda afirmaţiilor sale, nu există nicio dovadă că Dr. Verlag ar exista şi nicio dovadă a coordonatelor pe care aceasta afirmă că le-a anunţat.

Nigel Watson, autorul UFO Investigations Manual, a declarat: ,,Există întotdeauna o parte mistică atunci când vorbim de piramide''.

Sursa: http://bit.ly/2e8piZk

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici