O porţie de mâncare este mai bogată cu 200 de kilocalorii decât acum 20 ani

O porţie de mâncare este mai bogată în prezent cu 200 de kilocalorii decât acum 20 de ani, deşi jumătate dintre români susţin că sunt foarte atenţi la alimentaţie, arată un studiu realizat de o companie de produse culinare, pe un eşantion de aproximativ 400 de români, informează "Gândul".

89 afișări
Imaginea articolului O porţie de mâncare este mai bogată cu 200 de kilocalorii decât acum 20 ani

O porţie de mâncare este mai bogată cu 200 de kilocalorii decât acum 20 ani (Imagine: Gândul)

"Începând cu anii '80, percepţia asupra meniului zilnic obişnuit s-a schimbat radical. În medie, o porţie de mâncare este azi cu aproximativ 200 de kilocalorii mai bogată decât acum 20 de ani", spune nutriţionistul Elena Casapu.

Citeşte mai multe despre schimbările apărute în alimentaţia românilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici