OZN pe fundul mării? Obiect misterios ce seamănă cu nava din "Star Wars", găsit în Suedia - VIDEO

Un cerc misterios descoperit de cercetători pe fundul mării, între Suedia şi Finlanda, pare să fie dovada că Pământul a fost vizitat de extratereştri.

9391 afișări
Imaginea articolului OZN pe fundul mării? Obiect misterios ce seamănă cu nava din "Star Wars", găsit în Suedia - VIDEO

OZN pe fundul mării? Obiect misterios ce seamănă cu nava din "Star Wars", găsit în Suedia

Cercetătorii pretind că cercul, descoperit cu ajutorul unui sonar, este o navă zburătoare care s-a prăbuşit în mare, la 91 de metri adâncime, scrie dailymail.co.uk.

Nava misterioasă a fost descoperită în timpul căutărilor unei epave, iar cercetătorii spun că nisipul din jurul ei a fost mişcat, semn că nava a încercat să se deplaseze.

Descoperirea a stârnit numeroase speculaţii din partea vânătorilor de OZN-uri şi a blogger-ilor. Unii dintre ei au sugerat că obiectul misterios seamănă cu Millennium Falcon, nava din seria "Star Wars".

Ziarele din Suedia au scris despre descoperire pe primele pagini, întrebându-se dacă acesta este primul semn al vieţii extraterestre.

Cercetătorul Peter Lindberg, iniţiatorul expediţiei, spune că obiectul are un diametru de 18 metri şi este vizibil clar pe fundul mării.

"În meseria asta vezi o mulţime de lucruri ciudate, dar în cei 18 ani de experienţă nu am văzut ceva asemănător. Forma este complet rotundă", spune cercetătorul.

Echipa sa nu are însă fondurile necesare pentru a continua examinarea obiectului. Dacă se va dovedi că acesta este un OZN, va fi o descoperire extraordinară, însă dacă este doar o formă, eforturile vor fi zadarnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici