PĂMÂNTUL văzut de pe Staţia Spaţială Internaţională. Pozele care au creat frenezie pe internet - FOTO

Astronautul Chris Hadfield a publicat pe propriul cont de Twitter poze ale Pământului realizate de pe Staţia Spaţială Internaţională. Fotografiile au stârnit numeroase reacţii pe internet.

1997 afișări
Imaginea articolului PĂMÂNTUL văzut de pe Staţia Spaţială Internaţională. Pozele care au creat frenezie pe internet - FOTO

PĂMÂNTUL văzut de pe Staţia Spaţială Internaţională. Pozele care au creat frenezie pe internet - FOTO (Imagine: Twitter Chris Hadfield)

Pozele au fost realizate de la o distanţă de peste 400 de kilometri de suprafaţa Pământului.

Fanii spaţiului se bucură de fiecare fotografie a lui Hadfield şi de orice notă scrisă de acesta pe Twitter privind progresul misiunii în care este implicat.

Misiunea canadianului pe ISS a început pe 21 decembrie şi de atunci nu a trecut nicio zi în care acesta să nu publice detalii pe reţeaua de socializare.

Hadfield este primul canadian care a fost implicat într-o misiune spaţială.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici