Recomandări sănătoase pentru masa de dimineaţă

Iaurt cu fructe preparat acasă, sendviş cu şuncă şi legume de sezon sau un milkshake – sunt câteva sugestii de meniu pentru micul dejun, recomandate persoanelor care vor să slăbească de medicul Mihaela Bilic, cunoscută drept nutriţionista vedetelor din România, informează Gândul.

53 afișări
Imaginea articolului Recomandări sănătoase pentru masa de dimineaţă

Recomandări sănătoase pentru masa de dimineaţă (Imagine: Mediafax Foto)

„Un exemplu foarte simplu şi sănătos pentru masa de dimineaţă îl poate constitui un iaurt mic, de 150 de grame, servit împreună cu o banană tăiată felii”, spune dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist. Specialistul subliniază că recomandarea este aceea de a opta pentru un iaurt simplu, pe care îl vom combina noi cu o banană, evitând achiziţionarea din comerţ a unui iaurt cu fructe, care conţine zahăr.

Citeşte mai multe despre ce trebuie să conţină un mic dejun sănătos pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici