Samsung lansează trei noi smartphone-uri din gama de mijloc A, rezistente la apă şi la praf

Samsung lansează trei noi modele de smartphone-uri din gama de mijloc A, rezistente la apă, primele telefoane anunţate după lansarea Galaxy Note 7, a cărui producţie a fost oprită în urma incidentelor raportate, potrivit CNN.

599 afișări
Imaginea articolului Samsung lansează trei noi smartphone-uri din gama de mijloc A, rezistente la apă şi la praf

Samsung lansează trei noi smartphone-uri din gama de mijloc A, rezistente la apă şi la praf (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Samsung va lansa trei noi versiuni ale smartphone-ului Galaxy A, alternativa mai ieftină a liniei Galaxy S. Gadgeturile vor fi lansate în Rusia, urmând să se extindă pe alte pieţe.

Galaxy A3, A5 şi A7, care se diferenţiază prin dimensiunea ecranului, sunt rezistente la apă şi la praf. Mai mult, telefoanele vor include o cameră de 16 megapixeli şi un „selfie mode” care permite utilizatorului să apese oriunde pe ecran pentru a face o poză.

Modelul A7 va avea cel mai mare display, de 5,7 inci, fiind urmat de A5, cu 5,2 inci şi A3, care va avea un display de 4,7 inci.

Samsung nu a anunţat încă preţul, dar modelele din seria Galaxy A, care a debutat în 2014, pornesc de la aproximativ 400 de dolari. În schimb, preţul telefoanelor din gama S porneşte de la 800 de dolari.

Noile modele reprezintă intenţia companiei de a a trece peste incidentul generat de Note 7 care a costat firma sud-coreeană miliarde de dolari. Samsung a finalizat investigaţie asupra problemelor care au cauzat ca unele telefoane să ia foc, dar nu a publicat încă rezultatele, acestea fiind aşteptate în ianuarie, potrivit Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici