Scapa de kilogramele in plus

Lupta cu kilogramele in plus poate fi grea mai ales daca vine dupa o perioada de excese alimentare si vrei un rezultat imediat. Oricat de sarguincioasa ai fi zi de zi, urmand o dieta pe care ti-ai fixat-o de ceva timp, rezultatele intarzaie sa apara. Cum poti sa remediezi situatia?

45 afișări
Imaginea articolului Scapa de kilogramele in plus

Scapa de kilogramele in plus (Imagine: Mediafax Foto)

Nu renunta la mancare. Cu atatea lucruri de facut pe parcursul zilei ajungi sa uiti ca trebuie sa mai si mananci. Acesta nu poate fi un avantaj pentru dieta ta si in timp, risti sa te alegi cu un ulcer. Fixeaza-ti un orar al meselor si nu te abate de la el.

Citeste pe www.csid.ro mai multe sfaturi care te vor ajuta in lupta cu kilogramele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici