Soluţii pentru ameliorarea sensibilităţii dentare

Aproximativ 60% dintre adulţi suferă de problema dinţilor sensibili la nivel mondial, arată studiile de specialitate, potrivit Gândul.

155 afișări
Imaginea articolului Soluţii pentru ameliorarea sensibilităţii dentare

Soluţii pentru ameliorarea sensibilităţii dentare (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Medicii stomatologi atenţionează că această problemă afectează tot mai multe persoane tinere şi active, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 50 de ani.

Potrivit specialiştilor, în situaţia persoanelor care suferă de afecţiuni parodontale, sensibilitatea dentară apare în 98% dintre cazuri.

Printre cau­zele care con­duc la sen­sibilitatea den­tară se nu­mără periajul incorect al dinţilor cu mişcări orizontale în zona gingiei, afecţiuni ale gingiei care duc la descoperirea rădăcinilor sau îndepărtarea smalţului de pe dinţi - prin fracturi sau prin tocire, din cauza frecării sau scrâşnirii dinţilor, precum şi a cariilor.

Citeşte mai multe despre soluţii pentru ameliorarea sensibilităţii dentare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici