Ţigările şi anticoncepţionalele: un mixt mortal

Dăcă ai de gând să iei pilule contraceptive, ai face bine să arunci cu totul ţigările, informează Csid.ro

318 afișări
Imaginea articolului Ţigările şi anticoncepţionalele: un mixt mortal

Ţigările şi anticoncepţionalele: un mixt mortal (Imagine: Mediafax Foto)

Să fumezi în timp ce iei anticoncepţionale este cel mai rău posibil pentru inima ta. Această combinaţie creşte considerabil riscul unui atac de inimă. Atacurile de inima nu sunt singurele pericole rezultate în urma combinării tutunului cu pilulele contraceptive. Cu cât femeia este mai în vârstă, cu atât cresc şi riscurile producerii de cheaguri de sânge şi hipertensiune arterială.

Citeşte mai multe despre fumat si pilule contraceptive pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici