Top 10 alimente împotriva celulitei!

Ştii cum scapi cel mai rapid de celulită? Mâncând! Anumite alimente precum ţelina sau ananasul sunt aliaţi naturali care te pot ajuta să elimini celulita! Şi pentru că vrem să-ţi sărim în ajutor, am facut lista celor mai bune 10 alimente anti-celulită. O adevarată grădină de fructe şi legume pe care trebuie să le savurezi fără moderaţie!

2745 afișări
Imaginea articolului Top 10 alimente împotriva celulitei!

Top 10 alimente împotriva celulitei! (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

1.Ananasul
Acest fruct diminuează retenţia apei în ţesuturi! Pentru că nu conţine deloc lipide, ananasul îşi merită locul său în topul alimentelor anti-celulită. În plus, face parte din categoria fructelor cu calorii negative: organismul consumă mai multă energie pentru a-l digera decât conţine ananasul

2. Ţelina
Acest aliment are proprietăti diuretice, digestive şi laxative. Te fereşti de ţelină din cauza substanţelor cu gust uşor amărui pe care le conţine? Tocmai aceste substanţe permit activarea metabolismului grăsimilor, făcând să dispară celulita. Hormonii vegetali pe care îi conţine şi uleiurile esenţiale sunt în aceeaşi măsură foarte benefice în lupta împotriva celulitei. De asemenea, consumul de ţelină îţi va reduce pofta de mâncare şi va permite absorţia unei părţi de zaharuri şi grăsimi înainte de a se depune pe coapse sau abdomen.

3. Prazul

Este cel mai bun aliat pentru a combate retenţia apei în organism! În plus, stimulează eliminarea toxinelor! Un alt avantaj al prazului: te ajută să combaţi febra musculară!

Citeşte mai multe despre alimentele împotriva celulitei pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici