Top 10 combinaţii „fatale“ în farfurie

Nu vă aşteptaţi că alimentele bogate în vitamine şi minerale pe care le consumaţi să fie asimilate corect de organsim, dacă le combinaţi necorespunzător. „Nu este suficient să furnizăm corpului elementele necesare, ci mai important este ca ele să fie utilizate de organism.

26 afișări
Imaginea articolului Top 10 combinaţii „fatale“ în farfurie

Top 10 combinaţii „fatale“ în farfurie (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

 Este foarte posibil să vă hrăniţi corect, însă organismul să nu beneficieze de aceşti nutrienţi tocmai din cauza interferenţei alimentelor incompatibile la aceeaşi masă”, atrage atenţia lector univ. dr. Lygia Alexandrescu.

Citeşte mai multe despre combinaţiile alimentare care trebuie evitate pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici