Trei trucuri pentru a-ţi creşte libidoul

Stresul, alimentaţia bogată în kilocalorii şi lipsa exerciţiilor fizice sunt principali factori care afectează viaţa sexuală. Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Asociaţia Medicală Americană, 43 la sută dintre femei şi 16 la sută dintre bărbaţi declară că se confruntă cu un libidou scăzut.

245 afișări
Imaginea articolului Trei trucuri pentru a-ţi creşte libidoul

Trei trucuri pentru a-ţi creşte libidoul (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

"Stresul, în ultima perioadă cauzat de lipsa banilor, este principalul motiv care duce la scăderea dorinţei de a mai întreţine relaţii intime cu partenerul", spune specialistul în sexologie, dr. Roxana Mischianu, membru al Asociaţiei Române de Medicină Sexuală.

Fumatul are şi el un efect negativ asupra libidoului. Studiile de specialitate au arătat că persoanele care fumează 15 ţigări pe zi sunt predispuse la scăderea dorinţei sexuale.

Citeşte mai multe despre trucurile folosite pentru creşterea libidoului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici