Un asteroid de dimensiunea unui zgârie-nori trece vineri aproape de Pământ

Un asteroid de dimensiunea unui zgârie-nori trece vineri foarte aproape de Pământ. Cercetătorii NASA spun că nu este risc de coliziune.

708 afișări
Imaginea articolului Un asteroid de dimensiunea unui zgârie-nori trece vineri aproape de Pământ

Un asteroid de dimensiunea unui zgârie-nori trece vineri aproape de Pământ

Asteroidul a fost descoperit în 2008 şi de atunci este atent monitorizat de specialişti.

El are diametrul cuprins între 210 şi 480 de metri, fiind apropiat de dimensiunea unor clădiri celebre, precum Empire State Building din New York sau The Shard din Londra.

Asteroidul nu poate intra în coliziune cu Pământul şi se va apropia din nou în anul 2032, potrivit Sky News.

Atunci va avea o distanţă şi mai mare, au calculat specialiştii NASA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici