VIDEO Cum să cucereşti ringul de dans. Care sunt cele mai sexy mişcări, demonstrate ştiinţific

Cercetătorii de la Northumbria University şi-au propus să descopere care sunt cele mai sexy mişcări de dans, prin care poţi cuceri garantat ringul, scrie Daily Mail.

612 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum să cucereşti ringul de dans. Care sunt cele mai sexy mişcări, demonstrate ştiinţific

VIDEO Cum să cucereşti ringul de dans. Care sunt cele mai sexy mişcări, demonstrate ştiinţific

Cercetătorii au aflat că cei mai sexy dansatori se axează pe unduirile şoldurilor, coapselor, dar şi ale braţelor.

De asemenea, cu cât mai asimetrice sunt mişcările, cu atât eşti mai remarcat şi apreciat pe ringul de dans.

Pe baza acestor concluzii inedite, oamenii de ştiinţă au făcut şi o simulare pe calculator care să explice cu exactitate ce mişcări trebuie să evităm şi ce mişcări trebuie transformate în arme secrete.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici