XM25 - Arma cu gloanţe "inteligente"

Armata americană a prezentat în premieră un nou tip de puşcă de asalt capabilă să tragă gloanţe “inteligente” controlate prin radio. Conform producătorilor XM25, inamicii nu au nicio scăpare odată ce au intrat în vizorul acestei arme de foc de ultimă generaţie.

317 afișări
Imaginea articolului XM25 - Arma cu gloanţe "inteligente"

XM25 - Arma cu gloanţe "inteligente" (Imagine: Descopera.ro)

Puşca de asalt XM25 foloseşte cartuşe de o concepţie specială, care explodează parţial în aer, dezvăluind astfel poziţia soldaţilor inamici. Soldaţii americani vor fi capabili să neutralizeze chiar şi lunetişti duşmani ascunşi în tranşee, evitând astfel folosirea bombardamentelor care pot duce la numeroase victime colaterale.

Citeşte mai multe despre puşca de asalt cu gloanţe controlate prin radio pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici