ALDE: Guvernul prelungeşte starea de urgenţă pentru a evita moţiunea de cenzură

  • ALDE a acuzat, luni, Executivul, că pregăteşte prelungirea stării de alertă, după data de 15 iunie
  • Motivul l-ar reprezenta evitarea moţiunii de cenzură
2992 afișări
Imaginea articolului ALDE: Guvernul prelungeşte starea de urgenţă pentru a evita moţiunea de cenzură

ALDE: Guvernul prelungeşte starea de urgenţă pentru a evita moţiunea de cenzură

Reprezentanţii ALDE au acuzat, luni, Executivul, că pregăteşte prelungirea stării de alertă, după data de 15 iunie, pentru a evita o moţiune de cenzură. ”Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepţională”, avertizează partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

”Ca să evite moţiunea de cenzură, guvernul Iohannis-Orban pregăteşte prelungirea stării de alertă! Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepţională! Şi atunci vor trebui să găsească un alt motiv ca să scape de moţiune. Le sugerăm o invazie a marţienilor, nu de alta dar a mai invocat-o dl Cîţu când nu îi mergea site-ul! Cu toate măsurile de <relaxare> care s-au luat, starea de alertă este evident că se păstrează nu pentru populaţie, ci pentru interesele guvernanţilor”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a formaţiunii condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a anunţat că starea de alertă ar putea fi prelungită după data de 15 iunie. Decizia va fi luată în funcţie de evoluţia epidemiei în România, a declarat Tătaru, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Până în 15 iunie încă suntem în stare de alertă, iar evoluţia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deşi mi-e greu să cred acest lucru”, a spus Nelu Tătaru, la B1 Tv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici