Alexandru Chipciu a fost amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat un suporter

Jucătorul Alexandru Chipciu, de la CFR Cluj, a fost amendat de Jandarmerie, după ce acesta a adresat injurii şi expresii jignitoare unui suporter care l-a apostrofat luni seara, după meciul pierdut de clujeni în faţa celor de la Sepsi Sfântu Gheorge.

204 afișări
Imaginea articolului Alexandru Chipciu a fost amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat un suporter

Alexandru Chipciu a fost amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat un suporter

CFR Cluj a fost învinsă luni seara de către Sepsi Sfântu Gheorghe, pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

Jandarmeria a informat că, „după terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC CFR CLUJ şi O.S.K. Sepsi, în jurul orei 21.35 , doi jucători de la CFR Cluj 1907 au ieşit pe poarta de acces a stadionului, cu maşina personală. Un suporter al echipei gazdă, aflat pe trotuar, în afara arenei sportive, i-a apostrofat pe cei doi cu privire la modul cum joacă echipa. Cei doi jucători au coborât din maşină, iar unul dintre aceştia, i-a adresat suporterului injurii.”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei, care a confirmat oficial că jucătorul în cauză a fost Alexandru Chipciu.

Conflictul a fost aplanat de un echipaj de jandarmi aflat la faţa locului, care a intervenit prompt.

În urma acestui incident, Chipciu a fost sancţionat cu amenda în valoare de 500 lei, conform prevederilor art. 2, pct. 1 şi sancţionat de art. 3, alin. 1, lit. B, din Legea 61/1991, pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare, săvârşite în spaţiul public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici