Ambasada Ucrainei la Bucureşti, îndemn pentru boicotarea firmelor ruseşti

Ambasada Ucrainei la Bucureşti a lansat un îndemn pentru boicotarea firmelor ruseşti: „Fiecare produs pe care o companie rusească sau o companie cu capital rusesc îl furnizează, produce sau vinde pe piaţă, contribuie la bugetul militar, care a fost întotdeauna o prioritate pentru guvernul rus”.

968 afișări
Imaginea articolului Ambasada Ucrainei la Bucureşti, îndemn pentru boicotarea firmelor ruseşti

„Salutăm şi apelăm pentru sprijinul iniţiativei cetăţenilor https://stoprusia.ro/ care nu sunt indiferenţi la războiul terorist al rusiei împotriva Ucrainei”, potrivit unei postări pe Facebook a Ambasadei Ucrainei la Bucureşti.

Potrivit sursei citate, „în acest război al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în care forţele ruse ucid copii şi vioalează femei, sunt importante toate instrumentele legale pe care le putem folosi pentru a opri masacrul Kremlinului în centrul Europei”.

„Fiecare produs pe care o companie rusească sau o companie cu capital rusesc îl furnizează, produce sau vinde pe piaţă, contribuie la bugetul militar, care a fost întotdeauna o prioritate pentru guvernul rus faţă de orice nevoi de bază ale propriilor cetăţeni”, se arată în finalul postării.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici