Angelina Jolie, editor invitat la BBC Radio 4 care va şi modera o emisiune de Crăciun

Angelina Jolie se numără printre vedetele invitate ca editori speciali pentru a realiza programe de Crăciun la BBC Radio, emisiunea actriţei americane urmând să fie difuzată pe 28 decembrie, potrivit bbc.com.

114 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, editor invitat la BBC Radio 4 care va şi modera o emisiune de Crăciun

Angelina Jolie, editor invitat la BBC Radio 4 care va şi modera o emisiune de Crăciun

În perioada 22 decembrie - 1 ianuarie, BBC a invitat mai multe vedete pentru a realiza emisiuni speciale la Radio 2 şi Radio 4, iar printre acestea se numără fotbalistul Peter Crouch, Natalie Dormer, starul serialului "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", dar şi trupa Take That, care va sărbători 30 de ani de carieră cu un show de două ore.

 

 

Angelina Jolie, emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, va avea o serie de invitaţi, inclusiv supravieţuitori ai unor conflicte. În emisiune se va vorbi despre criza refugiaţilor la nivel global şi despre posibile soluţii la problema violenţelor la care sunt supuse femeile în zonele de război.

Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că aceasta a început deja să lucreze pentru emisiune şi că "este recunoscătoare pentru oportunitatea de a se folosi de influenţa BBC pentru a explora soluţii practice pentru mai multe chestiuni stringente ale timpurilor noastre".

Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, mamă a şase copii, dintre care trei adoptaţi, a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi în 2001. În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special, întrucât actriţa americană a dovedit, în cei 11 ani de când devenise ambasadoare a bunăvoinţei pentru organizaţie, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor iniţiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici