PROMO   AZI, ora 20:00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat este Dragoş Dumitru Gal, director de marketing Transilvania Nuts

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediţie a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 20.00!

80 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 20:00, „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat este Dragoş Dumitru Gal, director de marketing Transilvania Nuts
Dacă Mărul lui Newton a făcut istorie, nucile de Ciugud încep să scrie şi ele o pagină importantă în lumea business-ului din România. Dragoş Gal, unul dintre tinerii de succes din promoţia 2021 – Forbes 30 sub 30 – vorbeşte în cadrul emisiunii InSecuritate, de la Aleph News, despre lecţiile de viaţă şi cele de business, într-o perioadă care a resetat atât priorităţiile oamenilor, cât şi pe cele ale lumii de business.
 
Aşadar, care este ,,miezul” unei afaceri de succes? Care sunt provocările pentru a ajunge cu o nucă, nu doar la Brăila – aşa cum spune o vorbă românească -  ci şi pe marile pieţe din America, Europa şi Asia? Sănătatea afacerii, sănătatea alimentară, sănătatea generaţiilor. Ce este important de înţeles/de făcut, pentru a avea o egalitate deplină între cele trei? 
 
Vrem o ţară ca afară. Ce au ei şi vom avea şi noi? Cât de importantă a fost pentru compania Transilvania Nuts atragerea de fonduri europene? Care sunt tendinţele din industria de snack-uri sănătoase? Se căleşte sau nu businessul în pandemie?
 
În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitaţii lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăieşte, ca să înveţi! Află, ca să te întrebi!  
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici