Campionatului Mondial de Handbal 2019. Cine a fost desemnat cel mai bun jucător şi care ar fi echipa ideală

Imediat după încheirea finalei Danemarca – Norvegia (31-22), IHF a anunţat şi echipa ideală a Campionatului Mondial. Mikkel Hansen, superstarul Danemarcei, a fost desemnat cel mai bun handbalist al turmeului final.

1929 afișări
Imaginea articolului Campionatului Mondial de Handbal 2019. Cine a fost desemnat cel mai bun jucător şi care ar fi echipa ideală

Campionatului Mondial de Handbal. Cine a fost desemnat cel mai bun jucător şi care ar fi echipa ideală

Jucătorul de la PSG a câştigat şi titlul de golgheter, cu 72 de goluri, având un avans de 13 goluri faţă de următorul clasat, Magus Jondal (Norvegia). Echipa ideală a Campionatului Mondial – ediţia a 26-a arată astfel:

MVP: Mikkel Hansen – Danemarca

Extremă stânga: Magnus Jondal – Norvegia

Inter stânga: Sander Sagosen – Norvegia

Centru: Rasmus Lauge – Danemarca

Inter dreapta: Fabian Wiede – Germania

Extremă dreapta: Ferran Sole Sala – Spania

Pivot: Bjarte Myrhol – Norvegia

Portar: Niklas Landin – Danemarca

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici