Cardi B, criticată pentru că droga şi jefuia clienţi într-un club de striptease, susţine că nu este mândră de trecutul ei

Artista rap americană Cardi B, criticată pentru activităţi ilegale pe care le-a făcut când era dansatoare într-un club de striptease, înainte de a deveni celebră, a declarat că nu încearcă să îşi glorifice comportamentul din acea perioadă, relatează contactmusic.net.

2991 afișări
Imaginea articolului Cardi B, criticată pentru că droga şi jefuia clienţi într-un club de striptease, susţine că nu este mândră de trecutul ei

Cardi B, criticată pentru activităţi ilegale, susţine că nu este mândră de trecutul ei de dansatoare

Declaraţiile starului sunt legate de un clip vechi de trei ani, publicat pe reţeaua de socializare online Instagram. În această înregistrare video, artista a declarat că a drogat şi a jefuit clienţi ai clubului în care lucra ca dansatoare, fapt care a atras critici din partea multor utilizatori.

Artista a susţinut că înregistrarea avea ca subiect acţiunile la care a fost nevoită să apeleze pentru a avea o viaţă mai bună. Ea a declarat că "nu a susţinut niciodată că vine dintr-o lume perfectă, cu un trecut perfect" şi a spus că îşi asumă responsabilitatea pentru comportamentul său.

Aceasta a continuat spunând că, deşi există rapperi care aduc la rang de glorie crimele, violenţa, drogurile şi jafurile, ea a decis să nu facă aceleaşi gesturi, deoarece nu este mândră de acţiunile sale din trecut. Cardi B a mai spus că nu menţionează deloc acţiunile negative în muzica pe care o face, deoarece "nu se simte mândră de ele şi simte responsabilitatea de a nu le glorifica".

Artista a declarat că bărbaţii despre care vorbea în înregistrare erau foşti iubiţi ai ei, care nu se aflau sub influenţa drogurilor. Aceasta a susţinut că nu îşi poate schimba trecutul, dar a jurat că va fi o persoană mai bună.

Cardi B, pe numele său adevărat Belcalis Almanzar, este o artistă rap originară din New York, ale cărei muzică şi viaţă personală au dominat cultura pop americană în ultimii doi ani. Artista a atras atenţia cu mesajul puterii la feminin prezent în piesele sale, prin relaţia sa tumultuoasă cu rapperul Offset, dar şi prin colaborări muzicale precum "I Like It", "Girls Like You" şi 'Taki Taki". Albumul său de debut, "Invasion of Privacy", a câştigat premiul pentru cel mai bun material discografic rap la gala premiilor Grammy din 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici