Cine este pilotul român aflat la manşa avionului prăbuşit în Milano

  • Dan Petrescu ar fi pilotul aflat la manşa avionului prăbuşit în Milano.
  • Acesta era considerat, de către mulţi actori din real estate, cel mai mare investitor din piaţă.
13148 afișări
Imaginea articolului Cine este pilotul român aflat la manşa avionului prăbuşit în Milano

Cine era pilotul român aflat la manşa avionului prăbuşit în Milano

Avionul pe care îl pilota Dan Petrescu era un avion monomotor. Dan Petrescu avea 68 de ani.

Acesta controla suprafeţe mari de terenuri din Bucureşti, dar şi din ţară. Cele mai vizibile erau în 2010 cele 15-20 de centre care includeau la vremea respectivă şi hipermarketurile Real şi alte galerii comerciale, relatează Ziarul Financiar, citat de Aleph News.

Ion Ţiriac spunea despre el că era cel mai bogat român, dar era foarte discret şi nu era prezent în spaţiul public.

Opt persoane, între care şi un copil, au murit, duminică, după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire în construcţie, în Milano, titrează presa italiană.

Accidentul a avut loc în apropiere de staţia de metrou San Donato, din Milano. Clădirea peste care s-a prăbuşit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcţiei era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici