Cioloş: PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR

Dacian Cioloş a anunţat, sâmbătă, că PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR. Potrivit unor surse politice, USR nu a ajuns încă la un acord în interiorul partidului, 50% dintre useriştii dorind doar o alianţă electorală cu PLUS.

231 afișări
Imaginea articolului Cioloş: PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR

Cioloş: PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR

„Consiliul Naţional al PLUS a finalizat procedura de vot pentru Protocolul de Alianţă politică cu USR. Textul a fost adoptat cu amendamente, pe care le va propune spre discuţie partenerilor de alianţă. PLUS şi USR au obţinut împreună o victorie importantă în 26 mai, tocmai pentru că au înţeles aşteptările electoratului”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

El a adăugat că alianţa trebuie să fie mai presus de orgoliile de partid.

„ Trebuie să continuăm să punem aceste aşteptări mai presus de orgolii de partid. PLUS crede într-o relaţie politică solidă, bazată pe principii şi pe conţinut, în care să punem ceea ce avem fiecare mai bun împreună şi să le dăm cetăţenilor români cea mai serioasă ofertă politică a ultimilor 30 de ani”,a adăugat Dacian Cioloş.

Şi USR a avut, sâmbătă, Consiliu Naţional pentru adoptarea protocoluluide colaborare între USR şi PLUS pentru viitoarele alegeri.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, useriştii se împart în două tabere. 50% dintre membrii USR vor un Protocol de Alianţă electorală cu USR, în timp ce aproape 48% vor un Protocol de Alianţă politică.

Liderul USR, Dan Barna, vrea o încheierea unui protocol de alianţă politică, în timp ce membrii de partid precum Mihai Goţiu vor o colaborare electorală.

Taguri:
cioloş,
usr,
plus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici