Cod galben de ceaţă valabil în cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, cod galben de ceaţă valabil pentru judeţele Bistriţa-Năsăud, Suceava, Cluj, Satu-Mare şi Harghita, atenţionarea fiind valabilă până la ora 11.00

705 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă valabil în cinci judeţe

ANM a emis cod galben de ceaţă în cinci judeţe (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

În judeţele menţionate se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri. În unele zone sunt condiţii de formare a poleiului.

Centrul Infotrafic recomandă şoferilor să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (împreună cu cele de ceaţă, dacă vizibilitatea scade semnificativ).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici