COMENTARIU Sorin Avram / Florin Cîţu între ”Florine, eşti cel mai bun!” şi ”Cîţule, eşti răul cel mai mic!”

3889 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram / Florin Cîţu între ”Florine, eşti cel mai bun!” şi ”Cîţule, eşti răul cel mai mic!”
”Marile caractere” din PNL au început să iasă la iveală după ce, la numai şase luni de la urcarea pe fotoliul din piele de preşedinte al PNL, Florin Cîţu a fost strâns cu uşa capitonată până a abandonat funcţia. 
 
Un ”mare caracter” s-a dovedit a fi chiar unul dintre membrii echipei câştigătoare, Iulian Dumitrescu, fiind unul din cei patru prim-vicepreşedinţi. Cu toate că a fost una din cele patru mâini drepte ale lui Florin Cîţu, acesta a declarat la Consiliului Naţional al PNL: „La congresul de anul trecut am fost, din păcate, într-un fel de poveste Iliescu-Vadim, pe care sper să nu o mai trăim vreodată în Partidul Naţional Liberal - între două rele am ales răul cel mai mic, iar în campania internă lungă şi dură s-au provocat destule răni care au rămas, şi au rămas destule resentimente”. Nu există informaţii că după ce a făcut aceasta declaraţie domnul Dumitrescu ar fi fost transportat de urgenţă la spital pentru a-i fi cusut obrazul, care i-ar fi crăpat de ruşine. 
 
Iulian Dumitrescu nu a refuzat funcţia de prim-vicepreşedinte PNL propusă de preşedintele partidului, Florin Cîţu, pe motiv că el nu ar putea sta la masă cu Răul, oricât de mic ar fi acesta. Şi nici după aceea domnul Dumitrescu nu a demisionat din importanta funcţie de răul domnului Cîţu. 
 
De fapt, la Congresul PNL din septembrie, la care Florin Cîţu a fost uns din cap până în picioare preşedinte al partidului, pe fondul huiduielilor şi aplauzelor din tribune, şi al ţipetelor lui Rareş Bogdan, nu a fost vorba despre povestea Iliescu-Vadim, ci despre ”povestea” Băsescu-Petre Roman. ”Povestea” în care Traian Băsescu i-a spus lui Petre Roman în gura mare: ”Petre, eşti cel mai bun!”, după care l-a ”înjunghiat pe la spate” şi i-a luat partidul. 
 
În afară de congrese, de consilii naţionale, de înţelegeri pe sub masă şi de lovituri sub centură, liberalii poate se ocupă şi de problemele Ţării, că doar de aia sunt la guvernare. Iar una dintre probleme este cea cu privire la consolidarea sistemului energetic. E de sperat că în această chestiune liberalii nu vor proceda la fel ca la alegerea preşedintelui partidului. Adică, de astă dată vor alege râul cel mai mare în detrimentul râului cel mai mic, pentru că hidrocentralele au nevoie de cantităţi uriaşe de apă. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici