COMENTARIU Sorin Avram | O Marie, o Mirună şi un Vasile nu fac cât un Klaus

Chiar dacă este atacat în permanenţă de grei ai PNL, care sunt pregătiţi să-i tragă scaunul de preşedinte de sub şezut, Ludovic Orban încă mai crede în şansa sa.

1248 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | O Marie, o Mirună şi un Vasile nu fac cât un Klaus

COMENTARIU Sorin Avram | O Marie, o Mirună şi un Vasile nu fac cât un Klaus

”Aici e o mare diferenţă între mine, şi nu mă refer la contracandidat, mă refer la toată echipa care zice că-l susţine: nu cred că, împreună, ei cunosc un număr la fel de mare de membri ai PNL pe numele mic, cu telefon mobil şi cu care să fi interacţionat de-a lungul timpului, câţi membri cunosc eu”. Acesta este cel mai proaspăt argument al lui Ludovic Orban că va câştiga un nou mandat de preşedinte al PNL.

Ludovic Orban are o vechime uriaşă în PNL, comparativ cu Florin Cîţu, şi a avut timp să cunoască partidul la firul ierbii, ca să spunem aşa, că tot e Campionatul European de fotbal în plină desfăşurare. Domnul Orban a participat la numeroase şedinţe de alegeri în mai toate filialele, iar unii dintre preşedinţi îi datorează cariera politică. Cine îl cunoaşte cât de cât pe Ludovic Orban ştie că acesta are o memorie a numelor şi figurilor foarte bine antrenată şi mai ştie că acesta răspunde la toate telefoanele şi la toate mesajele imediat sau când îşi face un pic de timp.

Domnul Orban cunoaşte multă lume pe numele mic, inclusiv pe Emil şi pe George, ca să dăm două exemple. Numai că domnul Boc, primarul de la Cluj, şi domnul Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, şi-au anunţat public dorinţa ca şefia PNL să fie preluată de domnul Cîţu. Apoi, Angela, Maria, Miruna, Vasile, Ion, Pamfil şi ceilalţi liberali cu care Ludovic a vorbit de-a lungul timpului, la telefon sau faţă în faţă, poate îl apreciază pe Ludovic şi i-ar da votul. Însă, în România de astăzi o Angelă, o Marie, o Mirună, un Vasile şi un Ion la un loc nu fac cât un singur Klaus.

Important este ce-şi doreşte Klaus, care ştie şi el prenume de liberali şi are şi el numerele de telefon ale multor lideri PNL. Şi dacă nu le are el, le au alţii, care pot vorbi în numele său.

 

 


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici