Creatoarea de modă Nausica Mircea, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Nausica Mircea: Pe uliţele satelor unde colindam, spuneam cine sunt şi-mi spuneau “ştiu cine sunteţi dvs, dar noi votăm AUR”. Cu o săptămână înainte de alegerile parlamentare, am spus că noi nu o să intrăm în Parlament, iar AUR va obţine un scor pe care nimeni nu şi-l va imagina.
  • Nausica Mircea: Piaţa de textile este blocată la nivel mondial. E normal pentru că pandemia, starea de urgenţă a închis tot. Toate stocurile de primăvară-vară din 2020 nu s-au vândut. În ianuarie anul acesta s-a făcut un calcul. Sunt stocuri de textile în depozite de aproximativ 160 miliarde de euro, deci marfă nevandabilă.
  • Nausica Mircea: Eu am sesizat prima dată că lucrurile nu vor merge bine la sfârşitul lui 2019, când aveam o comandă în fluxul tehnologic şi nu ne ajungeau nişte nasturi, accesorii din China. Importăm absolut orice. În China începuse criza. Wuhan, unde a izbucnit pandemia, este cea mai mare zonă de unde vin importurile pentru industria textilă.
209 afișări
Imaginea articolului Creatoarea de modă Nausica Mircea, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Creatoarea de modă Nausica Mircea, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă, 3 aprilie, Nausica Mircea, antreprenor şi creator de modă, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine e Nausica Mircea? De unde provine numele său? Cum a fost experienţa de candidat Pro Romania la parlamentare? Cum a ajuns să o îmbrace pe Viorica Dăncilă? Ce efecte a avut pandemia asupra industriei de confecţii textile? Cum a fost influenţată moda de pandemie? Care sunt tendinţele în modă? Cum se fabrică o mască?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici