Cristi Puiu a reacţionat la comentariile lui CTP, după controversa de la TIFF: Doamne-fereşte, bine, scuipă tu!

  • Regizorul Cristi Puiu a fost surprins de comentariile lui CTP la adresa sa.
  • CTP: Dl. Puiu a făcut o măgărie agitatorică.
  • Cristi Puiu: ”să îl ajute Dumnezeu, să îi dea mintea cea de pe urmă”.
14843 afișări
Imaginea articolului Cristi Puiu a reacţionat la comentariile lui CTP, după controversa de la TIFF: Doamne-fereşte, bine, scuipă tu!

Cristi Puiu a reacţionat la comentariile lui CTP, după controversa de la TIFF: Doamne-fereşte, bine, scuipă tu!

”M-a întrebat cineva dacă am văzut ce a scris C. T. Popescu. Mă uitam şi mă gândeam... îmi era milă de el. Săracul om, săracul om, să ajungă el să mă scuipe, să vorbească în felul ăsta de mine... e chiar grav, săracul de el. Doamne ajută, să îl ajute Dumnezeu, să îi dea mintea cea de pe urmă. Ce să zici la asta? Doamne-fereşte, bine, scuipă tu! Păi nu o să-i fie lui apoi mai greu cu chestia asta? Nu-şi dă seama? E o altă poveste legată de România. O dovadă de lipsă de maturitate care vine din faptul că oamenilor le e atât de greu aici să spună <mulţumesc>, să îşi arate recunoştinţa, şi să spună <iartă-mă>. Asta e foarte greu să vezi. E o formă de capitulare, tu nu mai ai demnitate. Ba nu, demnitatea ta de om stă în asta: în faptul că eşti recunoscător şi că ai atâta verticalitate încât să recunoşti greşeala. Poate asta dă şi cumva culoarea asta locală a noastră a românilor care ne apropie de vârsta adolescenţei ca naţie, de pubertate, când cel mai important lucru din lume eşti tu însuţi şi ceilalţi nu există”, comentează Cristi Puiu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici