Detalii noi în cazul misterios al mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ce alcoolemie avea artista aflată în comă la Iaşi

  • Maria Macsim Nicoară este artist al Operei Naţionale din Iaşi de trei decenii
  • Artista se află în comă, după ce a fost găsită luni în locuinţa ei din judeţul Iaşi
  • Poliţia a deschis un dosar în rem şi investighează motivele pentru care familia ei a sunat la ambulanţă la câteva ore după ce aceasta ar fi căzut pe scări
4222 afișări
Imaginea articolului Detalii noi în cazul misterios al mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ce alcoolemie avea artista aflată în comă la Iaşi

Detalii noi în cazul misterios al mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ce alcoolemie avea artista aflată în comă la Iaşi

Misterul cazului Mariei Macsim Nicoară nu a fost încă desluşit. Artista Operei Naţionale din Iaşi se află în comă, fiind internată la începutul săptămânii. Soţul şi soarca ei susţin că artista a căzut pe scări, însă poliţiştii efectuează o anchetă, dat fiind că primul apel la 112 a fost făcut la 8 ore după presupusul accident.
 
Potrivit Ziarul de Iaşi, Maria Macsim Nicoară a fsot internată cu traumatisme la coloana vertebrală şi picioare, dar şi cu nasul rupt.
 
Sursa citată mai notează că în momentul prelevării probelor biologice, artista avea o alcoolemie de 0.40 la mie, ceea ce înseamnă că în momentul presupusului accident aceasta ar fi putut fi şi de 1 la mie.
 
Poliţiştii au deschis un dosar de tentativă de omor în cazul Mariei Macsim Nicoară.
 
“Leziunile suferite de victimă se puteau produce prin cădere, fie accidentală, fie prin heteropropulsie. Sunt luate în calcul toate variantele. S-a deschis un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de tentativă la omor. În funcţie de rezultate se vor dispune măsurile legale”, a declarat Mihaela Apostol, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici