Diego Simeone şi-a explicat bucuria printr-un gest indecent, după victoria cu Juventus: Am arătat că avem curaj

Atletico Madrid s-a impus în faţa lui Juventus, scor 2-0, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, iar antrenorul spaniolilor, Diego Simeone (48 de ani) a şocat prin modul în care s-a manifestat după primul gol al echipei sale.

1053 afișări
Imaginea articolului Diego Simeone şi-a explicat bucuria printr-un gest indecent, după victoria cu Juventus: Am arătat că avem curaj

Diego Simeone şi-a explicat bucuria printr-un gest indecent, după victoria cu Juventus: Am arătat că avem curaj

În minutul 78, după ce Atletico a avut un gol anulat de VAR, Jose Gimenez a deschis scorul, iar Diego Simeone a izbucnit, făcând un gest considerat de mulţi ca fiind indecent.

"Recunosc, nu a fost un gest frumos, dar aşa am simţit. Nu a fost îndreptat către adversari, m-am întors către fanii noştri. Am făcut la fel şi când am jucat pentu Lazio şi am repetat acest lucru pentru a le arăta suporterilor noştri că am avut curaj. Îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva", a explicat Simeone, potrivit BBC.

 

 

Simeone a făcut un gest similar pe vremea când îmbrăca tricoul lui Lazio, în urmă cu 20 de ani.

Returul dintre Juventus şi Atletico Madrid va avea loc pe 12 martie, la Torino, iar finala competiţei se va juca pe 1 iunie, chiar pe arena lui Atletico Madrid, Estadio Metropolitano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici