Doi oameni, în stare gravă la spital după ce au fost loviţi de copacii care cad din cauza poleiului în Capitală

Un bărbat de 32 de ani a fost rănit grav de un copac căzut în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta a fost transportat în stare de inconştienţă la Spitalul Elias. La orele prânzului, o femeie a fost rănită grav de un copac căzut în Sectorul 3.

1992 afișări
Imaginea articolului Doi oameni, în stare gravă la spital după ce au fost loviţi de copacii care cad din cauza poleiului în Capitală

Doi oameni, în stare gravă la spital după ce au fost loviţi de copacii care cad din cauza poleiului în Capitală

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că un bărbat în vârstă de 32 ani a fost găsit în stare de inconştienţă pe strada Ceahlău, fiind posibil lovit de crengile unui copac.

Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD şi va fi transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.

La orele prânzului, o altă persoană, de sex feminin, a fost rănită grav după ce un copac s-a prăbuşit peste ea în Sectorul 3 al Capitalei.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, peste 700 de copaci şi crengi s-au prăbuşit în Capitală din cauza gheţii.

"În municipiul Bucureşti s-a intervenit pentru degajarea a 740 copaci, trei cabluri electrice şi 10 stâlpi căzuţi pe carosabil, fiind afectate 55 autoturisme", se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici