Duelul Simona Halep - Jennifer Brady are loc marţi, în primul tur de la Australian Open. Organizatorii au anunţat ora meciului

Organizatorii Australian Open au anunţat programul de pe principalele două arene de la Melbourne, iar duelul dintre Simona Halep şi americanca Jennifer Brady, din primul tur, este programat marţi, de la ora 10:00, pe Margaret Court Arena.

486 afișări
Imaginea articolului Duelul Simona Halep - Jennifer Brady are loc marţi, în primul tur de la Australian Open. Organizatorii au anunţat ora meciului

Sursa FOTO: Profimedia Images

Partida dintre Halep şi Brady este prima din sesiunea de seară de pe Margaret Court Arena. Înaintea acesteia, în prima parte a zilei, vor mai avea loc duelurile Belinda Bencic-Anna Karolina Schmiedlova, Adrian Mannarino-Dominic Thiem şi Ajla Tomljanovic-Anastasija Sevastova.

Simona Halep (3 WTA), a patra favorită a întrecerii de la Melbourne, şi Jennifer Brady (49 WTA) s-au mai întâlnit o singură dată în circuit. În 2019, în turul secund de la Toronto, românca trecea cu dificultate de sportiva din SUA, scor 4-6, 7-5, 7-6 (5).

Tot marţi, la ore care vor stabilite ulterior de către organizatori, vor intra în competiţie alte două românce. Monica Niculescu (129 WTA) o va întâlni pe franţuzoaica Alize Cornet (61 WTA), în timp ce Irina Begu (105 WTA) se va duela cu a noua favorită a turneului, olandeza Kiki Bertens (10 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici