EXCLUSIV Ion Popa, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Ion Popa: Proiectul are în mare două aspecte, legislativ, deci a fost nevoie de o bază legislativă, pe care să se construiască şi care să permită acţiunile ulterioare, prin modificarea legilor justiţiei în 2015. Şi apoi, pliată pe aceste legi, a fost politica de resurse umane.
  • Ion Popa: S-a instituit prin lege o modalitate de teleportare a procurorilor de la bază, de la talpa organizării judiciare la vârful parchetului general şi nu numai în funcţii de execuţie, ci şi în funcţii de conducere, cum a fost cazul cel mai elocvent al Laurei Codruţei Kovesi
  • Ion Popa: Justiţia este instrument de forţă şi prezintă încredere în faţă populaţiei, în sensul că dacă un procuror ia o măsură vine din partea unei instituţii. Şi mai exisă şi teama oamenilor faţă de instituţie. Întotedeauna imagina de prezentare a Parchetului a fost că procurorii sunt independenţi
492 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Ion Popa, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV Ion Popa, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 7 februarie, Ion Popa, fost judecător şi doctor în ştiinţe juridice, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

Cine este Ion Popa? Ce plan al unor forţe ascunse dezvăluie în cartea sa Noaptea justiţiei româneşti.2005-2020? Care este rolul justiţiei în acest plan? Cine este pionul principal pentru realizarea acestui plan? Cum au fost folosiţi tinerii procurori? Ce rol au avut corupţia şi DNA?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici