Fără măşti, fără distanţare socială şi 4.000 de persoane în public la premiile Brit Awards. Britanicii lansează evenimentele ”test” cu public

  • Ceremonia Brit Awards, dedicată muzicii britanice, va avea loc anul acesta pe 11 mai, cu o audienţă de 4.000 de persoane.
  • Participanţii la eveniment trebuie să deţină un test negativ COVID-19.
  • Ceremonia face parte dintr-o serie de evenimente de ”test”, supravegheate de guvernul britanic.
501 afișări
Imaginea articolului Fără măşti, fără distanţare socială şi 4.000 de persoane în public la premiile Brit Awards. Britanicii lansează evenimentele ”test” cu public

SURSĂ FOTO: Website Brits Awards 2021

Ceremonia Brit Awards, dedicată muzicii britanice, va avea loc anul acesta pe 11 mai, cu o audienţă de 4.000 de persoane, dintre care 2.500 vor fi cadre medicale şi 1.500 invitaţi, informează CNN

Participanţii nu vor trebui să se distanţeze unul de celălalt, dar vor fi obligaţi să prezinte un test COVID-19 negativ, realizat înainte de eveniment. De asemenea, li se cere să se testeze şi după spectacol, pentru a urmări orice posibilă transmitere a virusului între membrii publicului.

Geoff Taylor, directorul executiv al Brit Awards, a adăugat: „Nu numai că vom sărbători muzica şi artiştii care ne-au ajutat să traversăm pandemia, dar sperăm că va oferi o soluţie pentru întoarcerea muzicii live, pe care fanii şi artiştii o au în suflet".

"Acesta a fost un an dur pentru toată lumea şi sunt încântată că în acea noapte îi vom onora pe eroii din prima linie, care ne-au îngrijit de când a început pandemia", a declarat într-un comunicat de presă cântăreaţa Dua Lipa, nominalizată şi ea la o categorie Brit Awards.

Ceremonia face parte dintr-o serie de evenimente de ”test”, supravegheate de guvernul britanic, care încearcă să respecte promisiunea făcută de prim-ministrul Boris Johnson, cu privire la revenirea la normalitatea pre-Covid, începând cu 21 iunie.

Din aceeaşi serie de evenimente de ”test” face parte şi cel de pe 30 aprilie, când 3.000 de oameni vor petrecere într-un club de noapte din Liverpool. Lor li se vor alătura şi alţi 5.000 de oameni, care vor participa la un concert în aer liber pe 2 mai şi 21.000 de fani ai fotbalului, care vor urmări finala Cupei FA, de pe stadionul Wembley, pe 15 mai.

Carantina strictă şi campania de vaccinare au ajutat Marea Britanie să redeschidă mai multe sectoare în ultimele săptămâni. Pub-urile, restaurantele şi alte localuri s-au redeschis parţial şi oamenii pot lua masa în aer liber. Alte restricţii urmează să fie reduse începând cu 17 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici