FRF: Încă un arbitru depistat pozitiv cu COVID-19

  • Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, că încă un arbitru, al treilea, a fost confirmat cu COVID-19
  • În Liga I s-au înregistrat mai multe infectări cu COVID 19 printre jucători, staff tehnic şi chiar conducători cum este cazul lui Teia Sponte, membru în conducerea FCSB.
358 afișări
Imaginea articolului FRF: Încă un arbitru depistat pozitiv cu COVID-19

FRF: Încă un arbitru depistat pozitiv cu COVID-19

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, că încă un arbitru, al treilea, a fost confirmat cu COVID-19 în urma testelor făcute în ultimele zile.

Potrivit unui comunicat al FRF, arbitrul depistat pozitiv a fost retras de la delegări.

De asemenea, colegii cu care a intrat în contact în ultimele zile au intrat în izolare, urmând să fie din nou testaţi.

Lotul pentru Liga 1 şi meciurile din play-off-ul Ligii 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.

Până acum în Liga I s-au înregistrat mai multe infectări cu COVID 19 printre jucători, staff tehnic şi chiar conducători cum este cazul lui Teia Sponte, membru în conducerea FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arbitru,
covid,
frf

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici