Gigi Becali se implică în lupta împotriva virusului COVID-19. Patronul FCSB a trimis un camion cu echipamente la "Matei Balş"

  • Gigi Becali a convins o fabrică de cămăşi să oprească producţia şi să confecţioneze măşti şi halate pentru spitale.
  • Finanţatorul FCSB-ului spune că fabrica nu i-a pus niciun adaos.
  • În România, au fost confirmate 246 cazuri de infecţie cu noul coronavirus.
1495 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali se implică în lupta împotriva virusului COVID-19. Patronul FCSB a trimis un camion cu echipamente la "Matei Balş"

Gigi Becali se implică în lupta împotriva virusului COVID-19. Patronul FCSB a trimis un camion cu echipamente la "Matei Balş"

Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, a decis să se implice în lupta împotriva virusului COVID-19. Astfel, Becali a luat legătura cu cea mai mare fabrică de cămăşi din România şi a convins conducerea acesteia să oprească producţia de cămăşi şi să confecţioneze măşti şi halate pentru spitalele din România.

Becali le-a propus să confecţioneze zilnic câte 5000 de măşti şi halate pentru spitalele unde sunt trataţi bolnavii de coronavirus.

Becali spune că cei de acolo nu i-au pus niciun adaos şi că trebuie să plătească doar 10%, cât să acopere mâna de lucru şi salariile angajaţilor.

”Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăşi din România. Le-am zis: «Băi, nu mai faceţi cămăşi! De acum încolo lucraţi non-stop şi faceţi măşti şi halate. Vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producţia de cămăşi. Spuneau că nu au materiale de măşti. Cum să nu fie? Nu avem nişte petice, nişte materiale?

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măşti şi halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menţionez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru şi salariile muncitorilor”, a spus Becali la Antena 3.

 

Gigi Becali a trimis un camion cu echipamente la Matei Balş

 

Tot Becali mai spune că a trimis un camion cu produse la Institutul Matei Balş, după ce a primit o listă de la medicii de acolo.

Cei de la «Matei Balş» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curăţenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieţii şi au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieţii au plecat deja să achiziţioneze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-fereşte!” a declarat Becali pentru Cancan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici