Ines de Ramon, detaliu despre relaţia cu Brad Pitt

Designerul, care are jumătate de vârsta partenerului ei, a arătat colierul de la gât, observat imediat de fani.

1603 afișări
Imaginea articolului Ines de Ramon, detaliu despre relaţia cu Brad Pitt

Se pare că Brad Pitt (59 de ani) i-ar fi cucerit inima tinerei Ines de Ramon (30 de ani) până în punctul în care poartă un colier cu pandantiv şi litera „B” poziţionată chiar lângă inimă.

Un simbol evident al iubirii pentru actorul de la Hollywood şi unul dintre cele mai clasice cadouri de cuplu. Potrivit relatărilor de la Us Weekly, Ines de Ramon poartă foarte des colierul cu iniţiala iubitului. „Ines este cu adevărat îndrăgostită de Brad şi chiar poartă un colier cu iniţiala „B””, a spus o sursă.

Pandantivul a fost imediat observat de fani şi a încins reţelele de socializare. Pitt şi de Ramon au fost văzuţi pentru prima dată împreună în noiembrie 2022, la un concert susţinut de Bono Vox de la U2, iar de atunci au urmat o serie de întâlniri, inclusiv una romantică la Paris, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Noua iubire a lui Brad Pitt s-a născut pe 19 decembrie 1992, a absolvit în 2013 în administrarea afacerilor la Geneva şi pretinde că poate vorbi cinci limbi. Ea a lucrat pentru Christie's şi este în prezent vicepreşedinte şi designer de bijuterii pentru Anita Ko. A fost căsătorită cu Paul Wesley, o vedetă foarte apreciată pentru rolul lui Stefan Salvatore din The Vampire Diaries.

Paul Wesley şi Ines De Ramon s-au căsătorit în deplină intimitate şi au ales să-şi sărbătorească dragostea într-un mod foarte simplu, în prezenţa câtorva prieteni şi familie. Cei doi s-au cunoscut în 2018, dar în ciuda faptului că au încercat în toate modurile să menţină relaţia, în cele din urmă s-au separat şi au decis să locuiască în case diferite. Ulterior, De Ramon l-a cunoscut pe Pitt printr-un prieten comun şi se întâlneşte cu el de la sfârşitul anului 2022.
 
Brad Pitt nu a divorţat încă oficial de Angelina Jolie, iar de atunci pare să fi avut mai multe cunoştinţe, printre care Emily Ratajkowski şi Nicole Poturalski. Pitt şi de Ramon au fost surprinşi de paparazzi împreună pentru prima dată în noiembrie 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici