„InSecuritate,” cu Bogdan Nicolae. Invitat în emisiune: Yugo Neumorni, preşedinte al CIO Council

76 afișări
Imaginea articolului „InSecuritate,” cu Bogdan Nicolae. Invitat în emisiune: Yugo Neumorni, preşedinte al CIO Council

„InSecuritate,” cu Bogdan Nicolae. Invitat în emisiune Yugo Neumorni, preşedinte al CIO Council

Bogdan Nicolae te invită la o nouă ediţie a emisiunii ,,InSecuritate”,  joi, 6 mai, ora 23:00!
 
Transformare digitală. Device-uri smart. Internet. Sisteme de operare. Cuvinte în jurul cărora baleiază, de multe ori, întreaga noastră existenţă. Te-ai întrebat însă ce se ascunde în spatele digitalizării accelerate şi cine este ,,mâna nevăzută” care închide sisteme de producţie şi distribuţie, blocând activitatea unei ţări întregi? 
 
Yugo Neumorni îţi explică cum transformarea digitală poate ajunge o ,,armă” cu două tăişuri, dar şi cine este ,,Calul Troian” din tehnologia de astăzi.
 
Cum s-au schimbat, de-a lungul timpului, ameninţările cibernetice? Care sunt pagubele şi nivelul de risc, dar şi cât supravieţuieşte un business fără sistemul informatic? Are românul o cultură de cyber-security? Chiar aşa, tu când ţi-ai schimbat ultima dată parolele de email? 
 
O discuţie, cu toate motoarele de căutare pe masă, despre cyber-security şi terenul minat al internetului, unde un simplu click poate fi uneori fatal pentru business-ul şi siguranţa ta. 
 
În fiecare joi, de la 23:00, caută să fii ,,InSecuritate,” cu Bogdan Nicolae la Aleph News. Învaţă să trăieşti! Întreabă ca să te afli!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici